Image
Epoxy vlokkenvloer realisatie

Al 30 jaar uw partner in kunstharsvloeren

Zowel grote industriële werken als designvloeren in lofts behoren tot onze opdrachten. Dankzij personeel met jarenlange ervaring & know-how zal Resitec steeds de beste en efficiëntste oplossing bieden.

Meer dan 3 miljoen m²

Sinds 1990 actief en al meer dan 3 miljoen m² geplaatst met specifieke vereisten in allerhande sectoren.

Bekijk onze realisaties

Image
Epoxy instrooivloer realisatie
Image
Epoxy coating verf realisatie

Actief in verschillende landen

Ons bedrijf is hoofdzakelijk actief in België maar wij trekken op regelmatige basis de grenzen over voor werken in Luxemburg, Frankrijk, Nederland, Duitsland...

25 medewerkers

Wij bieden topservice met onze huidige dienstverlening!  Een persoonlijke projectleider, een verzorgd klantendossier en flexibele werkploegen met de nadruk op een intense samenwerking staan bij ons centraal. Tevens kunnen wij benadrukken dat wij oog hebben voor de veiligheid en het welzijn van onze medewerkers en dat wij VCA gecertificeerd zijn.

Image
Epoxy instrooi gietvloer realisatie
Pand De Mul

De werken zijn goed verlopen. We zijn uiterst tevreden hoe dit tot stand is gekomen: de keuzemogelijkheden bij Uw firma, de planning en opvolging van de werken, evenals de uitvoering ervan!

Werken bij Resitec

Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Hebt u zin om deel uit te maken van een hecht team en mee te werken aan uitdagende projecten bekijk dan onderstaande vacatures en neem contact met ons op.