Epoxy gietvloer

Image
Epoxygietvloer - Arturo 3900

Eigenschappen van deze vloer

Chemisch bestendig
Antislip
HACCP
Antistatisch
Kiemvrij

Is dit de geschikte vloer voor je project? Nog bijkomende vragen? Ons team experten helpt je graag verder in je keuze.

Voorstelling

De SOLTEC NETLINE gietvloer is een meerlagig systeem ter plaatse gelegd, opgebouwd met een zelfvloeiende gietspecie en eventueel een matte of een blinkende afwerklaag. De bekomen oppervlakte is naadloos en glad; een licht antislip oppervlak wordt bekomen door middel van fijne glasparels. Een brede waaier van RAL kleuren en de mogelijkheid om kleurvlokken in te strooien, bieden aan de SOLTEC NETLINE een attractief esthetisch uitzicht, zonder het typisch industrieel karakter te verloochenen. Speciale effecten kunnen bekomen worden door inwerking van een zacht 'vlammen'-patroon.

Toepassing

De SOLTEC NETLINE wordt toegepast voor gladde en vlakke naadloze vloeren, telkens wanneer fraaiheid en een goede mechanische- alsook chemische weerstand één geheel moet vormen. Dankzij de hoge slijtweerstand en eenvoudige reiniging van de gietvloer, is de SOLTEC NETLINE het ideaal vloersysteem voor laboratoria, gangen, hospitalen, werkplaatsen, productiezalen, winkels, enz...De SOLTEC NETLINE kan afgewerkt worden met rechte en halfronde plinten in epoxy.

Uitvoering

Het beton of chape zullen zuiver, droog en minstens 3 weken oud zijn. De ondergrond zal stofvrij gestraald of geschuurd zijn, en voorzien worden van een extra impregnatieprimer bij poreuze ondergronden. De SOLTEC NETLINE wordt in min. 2 lagen aangewend:

  • Een primerlaag.
  • Een zelfvloeiende gietvloer of matrixlaag : eventueel ingestrooid met gekleurde vlokken.
  • Optionele afwerklaag.

De keuze van de matrixlaag en afwerklaag zal door onze diensten bepaald worden i.f.v. de technische eigenschappen.

Realisatie door Resitec van een witte epoxygietvloer in een hoog technologisch bedrijf!

Soltec Netline