Epoxy mortelvloer

Image
Epoxy mortelvloer realisatie

Eigenschappen van deze vloer

Vloeistofdicht
Chemisch bestendig
Antislip
HACCP
Antistatisch
Kiemvrij
Intensief gebruik

Is dit de geschikte vloer voor je project? Nog bijkomende vragen? Ons team experten helpt je graag verder in je keuze.

Voorstelling

De Soltec Bur is een solventloos epoxy mortelsysteem voor esthetische en industriële bevloeringen. De Soltec Bur mortel wordt naadloos getroffeld om daarna verzegeld te worden met kleurloze afwerklagen. De Soltec Bur kan tevens opgetrokken worden op plinten, stootranden en wanden. De kleur wordt bekomen door gekleurde kwartskorrels of pigmenten. Laagdikte : 5 à 8 mm.

Toepassing

De SOLTEC BUR wordt toegepast voor vlakke naadloze vloeren, telkens wanneer een hoge mechanische- alsook chemische weerstand één geheel moeten vormen. Dankzij zijn licht antislip oppervlak en grotere dikte, is de SOLTEC DECOR het ideaal systeem voor vloerrenovatie in grootkeukens, productiezalen in de voedingsnijverheid, esthetische vloeren in de industrie. Rechte en halfronde plinten kunnen de randen en sokkels ,alsook stootranden afwerken.

Uitvoering

Het beton of chape zullen zuiver, droog en minstens drie weken oud zijn. De ondergrond zal stofvrij gestraald of geschuurd zijn, en voorzien worden van een extra impregnatieprimer bij poreuze ondergronden.
De SOLTEC BUR wordt in vier lagen aangewend:

  1. Een epoxy primer.
  2. Een epoxy troffelmortel: 15 kg/m2, samengesteld met gecalibreerde gekleurde kwartskorrels en fillers.
  3. Een kleurloos epoxy verzegelingslaag.
  4. Een kleurloze blinkende epoxy of matte PUR laklaag, indien nodig.

Soltec Bur