Epoxy coating verf

Image
Epoxy coating verf - Kubota - Parijs

Eigenschappen van deze vloer

Vloeistofdicht
Chemisch bestendig
Antislip
Intensief gebruik

Is dit de geschikte vloer voor je project? Nog bijkomende vragen? Ons team experten helpt je graag verder in je keuze.

Voorstelling

De SOLTEC COATING is een naadloze epoxyvloer en volledig waterdicht. Het is een twee-komponenten epoxysysteem, met vulstoffen en pigmenten geformuleerd. De SOLTEC COATING dient als slijtvaste en beschermende coating voor vloeren. Een brede gamma van kleuren geven aan de SOLTEC COATING een esthetisch uitzicht, zonder het industriëel karakter te verloochenen.

Toepassing

De SOLTEC COATING wordt toegepast voor naadloze vloeren, telkens wanneer esthetiek, en een hoge mechanische- alsook chemische weerstand één geheel moeten vormen. Dankzij zijn hoge slijtweerstand en eenvoudige reiniging, is de SOLTEC COATING het ideaal vloersysteem voor garagevloeren, parkings, werkplaatsen, enz...

Uitvoering

Het beton of chape zullen zuiver, droog en minstens drie weken oud zijn. De ondergrond zal stofvrij gestraald of geschuurd zijn, en voorzien worden van een impregnatieprimer bij zeer poreuze ondergronden. De SOLTEC COATING wordt in twee epoxy harslagen aangewend, en kan indien gewenst anti-slip afgewerkt worden door middel van Korund korrels.