Epoxy quartz coating

Image
Epoxy quartz coating realisatie

Eigenschappen van deze vloer

Chemisch bestendig
HACCP
Antislip
Vloeistofdicht
Intensief gebruik

Is dit de geschikte vloer voor je project? Nog bijkomende vragen? Ons team experten helpt je graag verder in je keuze.

Voorstelling

Het SOLTEC QUARTZ-COATING vloersysteem is een meerlagig epoxy systeem ter plaatse gelegd, opgebouwd met kwartskorrels en epoxyharsen. De bekomen oppervlakte is naadloos, waterdicht, licht antislip en met een zeer goede chemische weerstand aan tal van produkten. De brede waaier van RAL-kleuren bieden aan de SOLTEC QUARTZ-COATING een attractief esthetisch karakter.

Toepassing

De SOLTEC QUARTZ-COATING wordt toegepast voor naadloze vloeren, telkens wanneer esthetiek, en een zeer hoge mechanische- alsook chemische weerstand één geheel moeten vormen. Dankzij zijn hoge slijtweerstand en eenvoudige reiniging, is de SOLTEC QUARTZ-COATING het ideaal vloersysteem voor distributiecentra, labo's, grootkeukens, werkplaatsen, retentiekuipen, enz... Rechte en halfronde plinten kunnen de randen en sokkels afwerken.

Uitvoering

Het beton of chape zullen zuiver, droog en minstens drie weken oud zijn. De ondergrond zal stofvrij gestraald of geschuurd zijn, en voorzien worden van een impregnatieprimer bij poreuze ondergronden. De SOLTEC QUARTZ-COATING wordt in drie epoxy lagen aangewend, waarbij de eerste laag met gecalibreerde kwartskorrels wordt ingestrooid, om na uitharding door middel van successieve lagen verzegeld te worden.