Epoxy instrooivloer

Image
Epoxy instrooivloer realisatie

Eigenschappen van deze vloer

Vloeistofdicht
Chemisch bestendig
Antislip
HACCP
Intensief gebruik

Is dit de geschikte vloer voor je project? Nog bijkomende vragen? Ons team experten helpt je graag verder in je keuze.

Extra eigenschappen

  • Dunlagig
  • Scheuroverbruggend

Voorstelling

Het SOLTEC ARTLINE vloersysteem is een meerlagig systeem ter plaatse gelegd, opgebouwd met gekleurde kwartskorrels en epoxyharsen. De bekomen oppervlakte is naadloos en licht antislip. De brede waaier van kleurmengsels bieden aan de SOLTEC ARTLINE een attractief esthetisch karakter.

Toepassing

De SOLTEC ARTLINE wordt toegepast voor naadloze vloeren, telkens wanneer esthetiek, en een zeer hoge mechanische- alsook chemische weerstand één geheel moeten vormen. Dankzij zijn hoge slijtweerstand en eenvoudige reiniging, is de SOLTEC ARTLINE het ideaal vloersysteem voor distributiecentra, labo's, grootkeukens, garages, enz.

Uitvoering

Het beton of chape zullen zuiver, droog en minstens drie weken oud zijn. De ondergrond zal stofvrij gestraald of geschuurd zijn, en voorzien worden van een impregnatieprimer bij poreuze ondergronden. De SOLTEC ARTLINE wordt in vier epoxy lagen aangewend, waarbij de eerste twee met de kwartskorrels ingestrooid worden om na uitharding door middel van opeenvolgend kleurloze lagen verzegeld te worden.