Epoxy vlokkenvloer

Image
Epoxy vlokkenvloer realisatie

Eigenschappen van deze vloer

Esthetisch
Vloeistofdicht
Antislip
Intensief gebruik

Is dit de geschikte vloer voor je project? Nog bijkomende vragen? Ons team experten helpt je graag verder in je keuze.

Voorstelling

Het SOLTEC TRENDLINE vloersysteem is een meerlagig epoxy systeem ter plaatse gelegd, opgebouwd met gekleurde vlokken en harsen. Het bekomen oppervlakte is naadloos en zacht antislip.De brede waaier van kleurmengsels bieden aan de SOLTEC TRENDLINE een attractief esthetisch uitzicht, zonder het industrieel karakter te verloochenen.

Toepassing

De SOLTEC TRENDLINE wordt toegepast voor naadloze vloeren, telkens wanneer esthetiek, en een zeer hoge mechanische- alsook chemische weerstand één geheel moet vormen.De flexibiliteit biedt een scheuroverbruggend systeem aan. Dankzij zijn hoge slijtweerstand en eenvoudige reiniging, is de SOLTEC TRENDLINE het ideaal vloersysteem voor burelen, labo's, winkels, schoollokalen, enz...Rechte en halfronde plinten kunnen de randen en sokkels afwerken.
De SOLTEC TRENDLINE kan vertikaal opgetrokken worden op wanden, in douchecellen of zelfs op meubels. De SOLTEC TRENDLINE is eenvoudig te herstellen door de aanwendingsfasen te herhalen.

Uitvoering

Het beton of chape zullen zuiver, droog en minstens drie weken oud zijn. De ondergrond zal stofvrij gestraald of geschuurd zijn, en voorzien worden van een impregnatieprimer bij poreuze ondergronden.
De SOLTEC TRENDLINE wordt in vier lagen epoxy aangewend, waarbij de eerste twee met de gekleurde vlokken ingestrooid worden om na uitharding door middel van successieve kleurloze epoxy harslagen verzegeld te worden.
De afwerkinglaag kan mat, satijn of blinkend zijn.