Granito terrazzo

Image
Granito Terrazzo realisatie

Eigenschappen van deze vloer

Esthetisch
Vloeistofdicht
Antistatisch
Intensief gebruik

Is dit de geschikte vloer voor je project? Nog bijkomende vragen? Ons team experten helpt je graag verder in je keuze.

Extra eigenschappen

  • Esthetisch
  • Architecturaal vormgevend

Voorstelling

Het MARAZZO vloersysteem is een terrazzo of granito ter plaatse gelegd en geschuurd, opgebouwd met marmer of graniet aggregaten en epoxyharsen. De bekomen oppervlakte is naadloos, uiterst sterk en vertoont typische esthetische eigenschappen van natuursteen, waar oeroude italiaanse technieken gecombineerd worden met de moderne eisen.
De mogelijkheid om metalen profielen, decoratieve elementen en logo's te incorporeren, bieden aan de MARAZZO een bijzonder attractief architecturaal karakter. Trappen en werktafels kunnen ook met Marazzo uitgevoerd worden.

Toepassing

De MARAZZO wordt toegepast voor naadloze vloeren, telkens wanneer design, prestige en een zeer hoge mechanische weerstand één geheel moeten vormen. Dankzij zijn uitmuntende slijtweerstand, is de MARAZZO het ideaal vloersysteem voor stationshallen, musea, hospitalen, restaurants enz... Een electrisch geleidende versie, de MARAZZO AT is tevens ontworpen voor ruimtes met anti-statische eisen (operatiezalen, cleanrooms, stockage ruimtes voor ontvlambare goederen en computerzalen).

Uitvoering

Het beton of chape zal zuiver, droog en minstens drie weken oud zijn. De ondergrond zal stofvrij gestraald of geschuurd zijn, en voorzien worden van een impregnatieprimer. De MARAZZO wordt aangewend onder mortelvorm om na uitharding door middel van opeenvolgende schuurstenen en/of diamantschijven gepolierd te worden. De eindafwerking zal men door kristallisatie, copolymeren of een PUR toplaag bekomen.